Kayıtlı kullanıcılar nasıl silinir?
Hesabım>Hesap Ayarlarım>Üyelik Bilgilerim>Hesabımı Sil Butonunu Kullanarak Hesabınızı Kalıcı Olarak Silebilirsiniz.
*Üyelik bilgilerini sildiğinizde kişisel verilerin korunması kanunu gereği tüm bilgileriniz sistemden silinmekte olup, yeniden üye olmanız gerekmektedir.